Tratamente de neuroterapie (biofeedback si eeg-biofeedback)
  
   română română

    english english  
 


 
 

Terapii adiţionale - Medicina vibraţională
O opţiune a secolului XXI

 

          Mai mult decât o introducere

          Este de necontestat faptul că medicii cunosc azi foarte multe despre natură, corpul uman, efectele bolilor, dar, pe măsură ce tehnologia avansează vertiginos, aproape exponenţial, apare şi necesitatea de a cunoaşte mai mult, pentru a explica inexplicabilul actual.

          Migrarea crescîndă către terapiile alternative subliniază interesul crescând pentru terapii necesare, altele decât cele alopate cunoscute, atunci când medicina clasică işi defineşte limitele, iar medicii ridică din umeri.

          Aplicarea electro-terapiei a apărut relativ recent, pornind de la ideea că bolile pot fi tratate prin aplicaţii ale câmpurilor electrice, magnetice, electro-magnetice. Ca urmare, au apărut pe piaţă numeroase aparate de tot felul, cu efecte minunate.

          Secolul 18 a adus bine-cunoscuta electricitate statică, iar secolul 19, prin publicaţiile lui Faraday despre inducţia câmpurilor electromagnetice, a adus în studiu aplicaţia acestor câmpuri în terapia bolilor.

          Descoperirea razelor X şi a magneţilor Tesla, au marcat naşterea tehnologiei înalte, ce a înregistrat un mare avânt în anii ’60, când exista orice soluţie la orice, de aceea a fost considerată “noua era”. Ulterior, acest avânt a fost compensat de atitudinea de negare a medicilor, de condamnare a medicinii alternative, cu susţinerea tehnicilor medicale convenţionale. Partea cea mai rea a acestei atitudini a constituit-o supresia acestor serioase cercetări, prin discutarea unor teorii ridicule, menite să pună în umbră şi să minimalizeze rezultatele atât de pertinente, şi mult prea avansate pentru acele vremuri.

          Povestea lui Royal Raymond Rife începe cu naşterea sa, în 16 mai 1888, în Nebraska, SUA. În 1913 şi-a luat doctoratul în Germania la Universitatea din Heidelberg, şi a lucrat pentru o vreme cu Karl Zeiss, la Zeiss Optical. În 1920 s-a retras în San Diego, pentru a studia efectele biologice ale câmpului electromagnetic în vederea dezvoltarii unor terapii şi a unui microscop pentru studierea microroganismelor, sub acţiunea acestor câmpuri. Rife a început să studieze polarizarea câmpurilor electromagnetice, pornind de la similitudinea cu polarizarea luminii, care este tot o undă electromagnetică. A obţinut astfel prin modificarea densităţii câmpului, diferite structuri chimice, tehnică folosită la identificarea compusilor chimici, şi la rotaţia compusilor chimici (dextro şi levogiri).

          Altă temă abordată de Rife, a fost cea a fluorescenţei, la cele mai multe specimene biologice, ce reflectă numai în ultraviolete, sau în spectrul invizibil, în funcţie de structura lor chimică. În 1929 a dezvoltat un prototip al microscopului universal ce măreşte de 60000 de ori, cu care a putut studia fiecare tip de bacterie şi acţiunea unor frecvenţe ce le pot distruge. Dacă frecvenţa aplicată se apropie de frecvenţa critică a bacteriei, aceasta este agitată, îşi modifică forma, iar dacă e expusă la frecvenţa critică, explodează. Dacă frecvenţa este apropiată de cea critică, forma se reface după cateva secunde. Prin studii succesive de distrucţii selective, Rife a obţinut distrucţia bacteriilor specifice, pe baza efectului rezonanţei simple (aşa cum paharul de vin se sparge la frecvenţa specifică de 114 Hz), numită rata oscilaţiei mortale, sau pe scurt-MOR.

          Rife a făcut mii de experimente şi a devenit obsedat de idea de a vindeca cancerul. A observat din experimentele făcute, faptul că tumorile canceroase dispar la anumite frecvenţe, dar într-un mod diferit, nu ca în cazul bacteriilor. Aşa că a început să studieze virusurile, chiar dacă la acea vreme nu se cunoştea prea mult despre ele. După alte mii de experimente, a anunţat în final că, cancerul este cauzat de un virus, iar dispozitivul creat de el poate distruge virusurile, la fel de eficient ca şi bacteriile, putând astfel să vindece cancerul.

          Rife, şi alţii ca Glover, şi Scott, în 1920, au făcut şi ei studii, dar primul care a izolat virusul a fost totuşi, Rife. Frecvenţele nu distrug direct celula canceroasă, dar distrug virusul ce infectează celula canceroasă, iar atunci când este omorât se descompune într-un amestec de substante chimice toxice, ce omoară celula gazdă. Aceste celule gazdă sunt rezorbite şi digerate de către sistemul imun. Acest efect secundar este numit reacţia Jarisch-Herxheimer, înregistrată la tratamentul cu antibiotic pentru sifilis. O dată ce gazda scapă de toxine, starea generală se îmbunătăţeşte rapid. Rife a identificat doi agenţi, 1 pentru carcinom, şi altul pentru sarcom. De asemenea a observat că fiecare bacterie patogenă are un corespondent al formei virale, putându-se transforma dintr-una în alta, în funcţie de cantitatea de proteine digerate.

          La data de 3 noiembrie 1929, rezultatele sale au fost publicate pe prima pagina a ziarului Union, din San Diego. Doi ani mai târziu, în Pasadena, California, la o întâlnire ştiinţifică cu 44 de personalităţi medicale a fost decretat ca “omul care a pus capat tuturor bolilor”

          Într-un studiu larg, sub îndrumarea Universităţii Californiei de Sud, în 1934, au fost trataţi 16 pacienţi timp de 3 luni pentru cancer avansat, iar rezultatele au fost uimitoare, doar 2 au necesitat continuarea terapiei, restul fiind decretaţi clinic vindecaţi.

          De la obţinerea acestor date, FDA împreuna cu AMA au făcut presiuni asupra medicilor care foloseau aparatura Rife, şi multe din notitele lor au fost distruse. Faptele relatate şi readuse în atenţia publicului prin diverse publicaţii pe internet şi cărţi, menţionează faptul că Dr. Nemes a fost omorât în laboratorul său, iar munca lui distrusă, deasemenea Laboratorul Burnett a ars misterios din temelii, iar mulţi dintre medici au fost suprimaţi profesional, toate acestea petrecându-se între 1940-1944 şi până spre 1950. După această perioadă, John Crane a continuat cercetările lui Rife, publicând o listă a frevenţelor MOR, toate în banda joasă, audio, nu în MHz ca Rife. În 1971, Rife a decedat în condiţii neclare, şi munca lui uitată.

          În 1986, Barry Lynes a reluat toată munca lui Rife, şi a publicat-o în cartea “The cancer cure that worked: 50 years of suppression”şi ulterior în ”Rife’s world of electromedicine ”, în 2009. De la această dată, ştiinţa a progresat dezvoltând noi frecvenţe, şi protocoale, utilizând armonici ale frecvenţelor, diferite forme ale undelor, modularea lor, toate în spectrul audio. Dr. James Barre a modificat aparatul şi unda purtătoare, devenind 27 MHz, cu modularea pulsurilor, iar frecvenţele folosite erau în spectrul audio.

          Până în 2001, statistica spune că cca. 5000 de persoane foloseau tehnologia Rife, modernizată.

          Ulterior, au fost adaugate din ce în ce mai multe frecvenţe, pentru SIDA, boli neurologice, pentru detoxifierea organismului, pentru refacerea ADN şi ARN, şi a majorităţii bolilor.

          NASA a contribuit şi ea la adaugarea multor frecvenţe pentru tratarea cosmonauţilor în spaţiu, inclusiv pentru buna dispoziţie, microelementele şi vitaminele necesare acestora.

          Lucrurile au luat amploare, pornind de la afirmaţia lui Albert Einstein ”Totul este vibraţie”, şi a apărut o explozie de aparatură folosind principiul rezonanţei descoperit de Rife, şi s-au studiat frecvenţele tuturor celor 38 de remedii florale Bach, întrucât respectă principiul homeopat, care are la baza o frecvenţă vibratorie specifică fiecărui remediu, ca şi o rată radionică, fiind combinate terapia Rife cu Radionica - în zilele noastre.

          Vremurile actuale au venit cu noi provocări, prin noi afecţiuni, care urmează a fi catalogate detaliat în DSM V în 2012, cum ar fi autismul şi tulburările spectrului autistic, dar ştiinţa nu a stat în loc, şi s-au făcut studii cu diferite aparaturi pentru a putea scana corpul uman şi, pe baza principiului heart rate variability (HRV), se pot detecta frecvenţele necesare fiecărei persoane, ştiindu-se că orice afectare determină ca prima modificare, alterarea pH-ului din zonă, ceea ce face ca scanerul să detecteze modificarea frecvenţei normale a organului respectiv. Prin administrarea frecvenţei corecte, necesare, se readuce respectivul organ la o funcţionalitate normală, sau creşte sensibilitatea şi eficacitatea terapiilor clasice atunci când organismul devine refractar la terapia specifică. Studii mici, dar semnificative, au început să dea o speranţă în tratarea afecţiunilor din spectrul autistic, celor refractari la anticoagulante, şi multe altele.

          În terapia cancerului, folosirea frecvenţelor trebuie să se facă inteligent, alături de terapia convenţională, şi nu interferă cu radioterapia şi chimioterapia, ci doar sprijină sistemul imun, elimină formele virale şi bacteriene asociate, şi detoxifică organismul de toate toxinele în exces ale terapiilor.

          Despre ADN

          Cercetătorii de la Universitatea din Sydney, Australia, au făcut hărţi ale ADN-ului pe parcursul îmbătrănirii persoanelor, şi au constatat că la anumite vârste ADN-ul nostru se reproduce cu mai multe erori, prin pierderea informaţiei la anumite nivele ale vârstei. Fără îndoială, că în cursul îmbătrânirii, ADN-ul nostru pierde din informaţii, şi asta explică de ce începând cu vârsta medie, încep să apară până la bătrâneţe, tot felul de boli cronice, iar susceptibilitatea creşste din ce în ce mai mult. Dacă începeţi să luaţi vitamina B12 şi acid folic zilnic, de când aveţi 30 sau 40 de ani, ADN-ul are cu 44% mai puţine erori, iar dacă mai adaugaţi şi ulei de somon, reducerea e şi mai mare. Această situaţie se poate îmbunătăţi prin utilizarea frecvenţelor speciale pentru a repara ADN-ul lezat. Există puţine studii privind modul de efectuare, iar cele mai multe evidenţe sunt considerate a nu avea caracter ştiinţific.

          Despre gândirea holistică

          În goana pentru supraspecializarea sistemului de sănătate, cea mai mare problemă care apare la prima consultaţie, este de a decide la ce specialist să fie trimis pacientul. Bagajul mare de cunoştinte, uneori părerile contradictorii ale doctorilor ne fac să ne întrebăm dacă nu există şi altă soluţie, ca cineva să ne privească ca un întreg şi să poată să ne echilibreze sănătatea până la un nivel optim.

          Pentru a obţine un nivel optim de sănătate, trebuie să schimbăm modul de gândire privind boala. Practica sănătăţii nu e uşoară. În timp, găndirea negativă şi mediul înconjurator ne îmbolnăvesc interior, când toate ne copleşesc. Dacă boala este un complex de cauze, starea de bine este un complex de abordări ce elimină toate cauzele. În eliminarea cauzelor, totul contează, chiar şi factorii de mediu şi viaţa zilnică. Încetarea fumatului, diminuarea consumului de carne roşie sau porc, exerciţii fizice mai multe, scăderea stresului, vitamine şi mai multe vegetale.

          Ideea este de a fi calm şi persistent în tot ce faci, şi ce gândeşti. În definitiv, pentru a te îmbolnăvi ţi-a luat mult timp, iar pentru a te însănătoşi iţi va lua şi mai mult timp, chiar mai mult decât te aştepţi, pentru că nu obţii nimic peste noapte.

          Dacă ceva din medicina alternativă nu merge pentru tine, nu înseamnă că metoda nu e valoroasă. Dacă ar fi fost aşa uşor să obţii sănătatea, nimeni nu ar mai fi bolnav.

          Albert Einstein spunea că totul în viaţa este vibraţie, în mediul inconjurator, afectând lucrurile chiar şi la mare distanţa. Una din aplicaţiile acestui principiu este medicina vibraţională sau medicina frecvenţelor. Nu este vorba numai despre prevenirea bolilor, omorârea germenilor ce ne fac rău, întărirea sistemului imun, creşterea abilităţilor de concentrare, restabilirea şi menţinerea sănătăţii, dar şi despre aplicaţiile în cancer, alături de chimioterapie, prin diminuarea efectelor secundare ale terapiei precum greaţă şi vărsăturile, constipaţia, senzaţia de rău. A fost aplicată şi fară chimioterapie, dar şi pentru o mai bună stare afectivă, prevenirea infecţiilor secundare oportuniste, întărirea capacităţii de a restabili funcţionalitatea normală a organismului.

          Suntem mai mult decât o fişă într-un sertar, etichetată cu o boală sau mai multe, cu coduri de bare ... ... ..., şi de aceea merităm să medităm şi să ne apreciem mai mult propria persoană!

  

 

Întoarcere la pagina anterioară


 

 

 

Galerie foto

USA 2009

Germania 2009

USA 2007

Olanda 2007

Elveţia 2007

USA 2006

Germania 2006

Elveţia 2006

Cehia mai şi iunie 2005

Cursuri şi workshop-uri

Lucrari sustinute:

2009

Contact

Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/12920/2008

CUI: 24239880

adresa: str. Baba Novac nr.19, Bucuresti

email: office@naturalbrainfitness.ro

Numai cu programare anticipata prin e-mail.